Hissit

Kevythissi

Kevythissi, invahissi

Kevythissi (invahissi) mahdollistaa kulkemisen julkisissa rakennuksissa sekä yksityisasunnossa esteettömästi ja turvallisesti. 

Kevythissit ovat helppo sijoittaa omalla kuilulla niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen.

Ota yhteyttä »

Domuslift-kevythissi

Helppokäyttöinen ja tyylikäs kevythissi

Korkealaatuinen hissi, joka sopii sekä kotiin että julkisiin tiloihin asennettavaksi. Domuslift -kevythissin ajopainiketta ei tarvitse painaa pohjassa koko matkan ajan, vaan kertapainallus riittää. Hississä on sivuille avautuvat automaattiovet, jotka toimivat hyvin pienessäkin tilassa. Voidaan asentaa helposti jälkiasennuksena omalla kuiturakenteella lasikasetein tai valmiiseen betonikuiluun. 

Monipuoliset varustelut asiakkaan toiveiden mukaan. Hiljainen, näppärä ja pieni, eikä tarvitse omaa konehuonetta.

Kalea A4 Primo

Kalea A4 Primo on kevythissi julkisiin tiloihin.

Kevythissi on helppo sijoittaa niin uuteen kuin vanhaankin kohteeseen. Kalea A4 Primo mukava, tyylikäs ja helppokäyttöinen.

Hissin voit varustella haluamaksesi, monipuolisen varustevalikoiman ansiosta. Kalea A4 Primo on edullinen ratkaisu julkisten tilojen esteettömän liikkumisen takaamiseen.

Kalea A4 Mille

Kalea A4 Mille on kevythissi julkisiin tiloihin potilas- ja tavarankuljetukseen.

Kevythissi on helppo sijoittaa niin uuteen kuin vanhaankin kohteeseen. Kalea A4 Mille mukava, tyylikäs ja helppokäyttöinen.

Hissin voit varustella haluamaksesi, monipuolisen varustevalikoiman ansiosta. Kalea A4 Mille on edullinen ratkaisu julkisten tilojen henkilö- ja tavarakuljetuksiin.

Kalea A4 Mini

Kalea A4 Mini -kevythissi lisää käyttäjälleen asumisvuosia kotona.

Porrasongelmat poistuvat ja asumismukavuutesi paranevat. Kalea A4 Mini -kevythissi on tyylikäs kotihissi, joka sulautuu ympäristöönsä monipuolisen väri- ja varustevalikoimansa ansiosta.

Hissi lisää asuntosi arvoa sekä helpottaa jokapäiväistä elämääsi.

Kalea A4 Cabina

Kalea A4 Cabina -kevythissi on hissikorilla varustettu kotihissi.

Umpinaiset seinät tuovat matkustajalle turvallisuuden tunnetta. Led-valaisimet, peili ja käsikaide tuovat matkustusmukavuutta. Hissikorin sisustuksen ja värimaailman voi käyttäjä valita itselleen mieleiseksi.

Kalea A4 Cabina

Kalea A4 Cabina -kevythissi on hissikorilla ja automaattisilla liukuovilla varustettu koti ja julkisten tilojen hissi

Umpinaiset hissikorin seinät tuovat matkustajalle turvallisuuden tunnetta, ja automaattiset liukuovet käytön mukavuutta. Muistiin ottavat hissikorin sekä tasojen kutsupainikkeet takaavat käytön helppouden,led-valaisimet, peili ja näyttöpaneeli taas antavat käyttäjälle viimeistelyn Hissikorin sisustuksen ja värimaailman voi käyttäjä valita itselleen mieleiseksi.

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous hissistä

Tutustu eri tuotevaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin sivuillamme. Mikäli haluat tehdä tarjouksen tai saada lisätietoja jostain palveluihimme liittyvästä, ota rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »