Hissiasennus

Teemme hissiasennuksia uudisrakennuksiin sekä hissittömiin rakennuksiin hyvin erityyppisiin tarpeisiin vastaten.

Hissiasennukset

Teemme hissiasennuksia uudisrakennuksiin sekä hissittömiin rakennuksiin hyvin erityyppisiin tarpeisiin vastaten.

Hissiratkaisuistamme löytyy jokaiseen kohteeseen sellainen vaihtoehto, joka palvelee parhaiten tarkoitustaan päivittäisessä käytössä. Erilaisissa rakennuksissa on omanlaisensa vaatimukset, johon etsimme tietotaidollamme mahdollisimman osuvat ratkaisut sekä teknisestä että loppukäyttäjän näkökulmasta.

Ota yhteyttä »

Jälkiasennus

Hissien jälkiasennukset hissittömiin rakennuksiin

Useimpiin hissittömiin rakennuksiin on kuitenkin mahdollista toteuttaa hissin jälkiasennus – joko rakentamalla hissi ja hissikuilu sisätiloihin tai rakennuksen ulkopuolelle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Hissiavustus

Hissiavustus tuo kevennystä jälkiasennuksen kuluihin

Valtio antaa tukea jälkiasennuksena toteutettaviin hissiratkaisuihin. Avustus on enintään 45 % hyväksytyistä korjauskustannuksista ja sitä haetaan ARA:lta (Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus).

Lue lisätietoja hissiavustuksesta ARA:n sivuilta »

Lataa korjausavustushakemus suoraan tästä »

Uudisrakennukset

Hissiasennukset uudisrakennuksiin

Hissit ovat merkittävä osa sujuvaa liikkumista ja kuljettamista niin julkisissa tiloissa, työpaikoilla kuin kotiympäristössä. Tämän vuoksi suureen osaan uudisrakennuksista tarvitaan oma hissiratkaisu helpottamaan jokapäiväistä liikkumista, elämänmenoa ja työntekoa.

Kerrostalojen hissit

Asuintaloissa hissi helpottaa niin lapsiperheiden kuin iäkkäiden ihmisten päivittäistä elämää. Niin lastenvaunujen, rollaattorin kuin muuttokuorman kuljettamiseen hissi on lähes välttämätön apuväline.

Sairaalahissit

Esteetön, nopea ja turvallinen liikkuminen kerroksesta toiseen ovat ehdottomia edellytyksiä sairaalatilojen toimivuudelle. Potilashissit varustellaan ominaisuuksiltaan oikeanlaisiksi, jotta niissä onnistuu hyvin potilaan, vuoteen ja tavaroiden kuljettaminen.

Toimistojen ja julkisten tilojen hissit

Julkisissa tiloissa ja toimistoissa liikkuu välillä suurikin määrä ihmisiä eri suuntiin. Hissejä tarvitaan mahdollistamaan liikkumisen nopeus, helppous ja turvallisuus.

Kotihissit

Myös yksityisasuntojen sisätiloihin voidaan kaivata erilaisia hissiratkaisuja käyttäjien tarpeista riippuen. Portaissa kulkeminen voi olla haitaksi esmerkiksi iäkkäälle ihmiselle tai polvivammasta kärsivälle ja tarvitaan vaihtoehtoisia hissiratkaisuja.