Uusi hissiHissiasennukset uudisrakennuksiin

Hissit ovat merkittävä osa sujuvaa liikkumista ja kuljettamista niin julkisissa tiloissa, työpaikoilla kuin kotiympäristössä. Tämän vuoksi suureen osaan uudisrakennuksista tarvitaan oma hissiratkaisu helpottamaan jokapäiväistä liikkumista, elämänmenoa ja työntekoa.

Kerrostalojen hissit

Asuintaloissa hissi helpottaa niin lapsiperheiden kuin iäkkäiden ihmisten päivittäistä elämää. Niin lastenvaunujen, rollaattorin kuin muuttokuorman kuljettamiseen hissi on lähes välttämätön apuväline.

Sairaalahissit

Esteetön, nopea ja turvallinen liikkuminen kerroksesta toiseen ovat ehdottomia edellytyksiä sairaalatilojen toimivuudelle. Potilashissit varustellaan ominaisuuksiltaan oikeanlaisiksi, jotta niissä onnistuu hyvin potilaan, vuoteen ja tavaroiden kuljettaminen.

Toimistojen ja julkisten tilojen hissit

Julkisissa tiloissa ja toimistoissa liikkuu välillä suurikin määrä ihmisiä eri suuntiin. Hissejä tarvitaan mahdollistamaan liikkumisen nopeus, helppous ja turvallisuus.

Kotihissit

Myös yksityisasuntojen sisätiloihin voidaan kaivata erilaisia hissiratkaisuja käyttäjien tarpeista riippuen. Portaissa kulkeminen voi olla haitaksi esmerkiksi iäkkäälle ihmiselle tai polvivammasta kärsivälle ja tarvitaan vaihtoehtoisia hissiratkaisuja. 

Pyydä tarjousta hissiasennuksesta tai kysy meiltä neuvoa